7 verdens beste hesteveddeløp

Lurer du på hvilke løp som er de absolutt beste i verden? Hvis du ikke er det, bør du være det. Enhver hesteveddeløpsentusiast bør alltid tenke på de beste løpene i verden, hvilke som er best å gå til.

Hvilke løp er de mest populære, mest actionfylte og har de beste hestene i seg?

Vel, for å være ærlig, hvilke løp som er de beste er en slags personlig ting, alle har sitt eget favorittløp, og det avhenger også av hvor det er tilgjengelig for deg, spesielt hvis du vil gå og se et løp live.

Men hvis du liker å satse online på TVG.com, og se løpene på TV, er du sannsynligvis mindre kresen, og vil kanskje se alle de beste løpene, og satse på hvert av dem.

Så, hvordan definerer du de beste løpene? Vel, vanligvis er verdens beste løp store begivenheter, med mange av de beste hestene i verden, sammen med en stor veske og store folkemengder.

Men i stedet for å tulle og snakke om hva som gjør et flott løp, la oss ta en titt på noen av de beste hesteløpene.

Den største og den beste

De største og beste hesteveddeløpene har også en rik historie bak seg, men disse løpene er ikke bare for å vise hestene, men de er også høyt verdsatte glamorøse begivenheter, som ofte tiltrekker seg mennesker over hele verden.

Så hva er disse hendelsene?

1. Kentucky Derby

Kilde: lanereport.com

Først har vi Kentucky Derby, det finner sted den første lørdagen i hver mai, det finner sted på Churchill Downs i Louisville i Kentucky. Den har en rik historie siden den startet tilbake i 1875 og har fortsatt hvert år.

Det er mange tradisjoner knyttet til det, inkludert Mint Juleps og synge "My old Kentucky home".

Det er en 1 ¼ mil lang grusvei. Det er også den første etappen av Triple Crown-arrangementet, og får også ofte kallenavnet som "Run for the Roses", siden det er et vakkert roseteppe som er drapert over vinneren av arrangementet.

Den som vinner derbyet vinner en stor pengepung på 3 millioner dollar. Dette løpet er faktisk det mest sette løpet i USA

2. Preakness Stakes

Kilde: sportingnews.com

The Preakness er et løp som finner sted den 3. lørdagen i mai, det arrangeres på Pimlico-banen i Maryland. Det første løpet av dette løpet var i 1873, og har en merkelig historie om hvordan det hele skjedde.

La oss bare si at det var resultatet av et merkelig og vilt middagsselskap i 1970.

Dette løpet er kjent som "Run for the Black-eyed Susans" ettersom statens blomst er drapert over ryggen på vinneren.

Det er en 1 3/16 mil lang grusvei og er den beryktede andre etappen til Triple Crown. Den har en veske på 1 million dollar og er høyt besøkt, bare Kentucky Derby slår den i antall som deltar.

3. Belmont Stakes

Kilde: americasbestracing.net

Det er klart vi må merke oss den tredje etappen og siste etappen av Trippelkronen. Dette løpet finner sted den 1. eller 2. lørdag i juni hvert år i Elmont, New York.

Det første løpet ble arrangert i 1867. Det har også kallenavnet som "mesterens test", da det er det lengste løpet i trippelkronen. Det er også "Run for the Carnations" da hvite nelliker er drapert over ryggen til vinneren.

Den er 1 ½ mil lang på en grusvei, kjent som en test av hastighet og utholdenhet. Det er spesielt en av de mest spennende løpene i USA Spesielt når det er en kandidat til Triple Crown.

Den har en veske på 1.5 millioner dollar. Det har vært 13 hester som har kjørt denne banen og blitt Triple Crown-vinnere.

4. Oppdrettercupen

Kilde: nbcsports.com

Nå har vi dekket Triple Crown-løpene, det er også Breeder's Cup, som er en serie med Grade One fullblodsløp. Disse løpene arrangeres over 2 dager om høsten hvert år, vanligvis i november.

Det ble opprinnelig holdt i Hollywood Park, California i 1984, men nå finner det sted på et annet sted hvert år.

Konkurrerende hester må ha en nominasjon for å delta i løpene. Når løpene begynner vil det være fjorten løp som finner sted. Den har en gigantisk veske på 25.5 millioner dollar og er en veldig fasjonabel begivenhet som tiltrekker seg folkemengder.

5. Melbourne Cup

Kilde: foxsports.com.au

Melbourne Cup arrangeres i november i Australia og er det største løpet i landet down under. Løpet arrangeres i Flemington i Melbourne.

Det første løpet fant sted i 1861, det bringer tusenvis å se på, inkludert mange fra utlandet. Det blir også en motekonkurranse her også.

Det er et 2 mil langt løp, som er veldig utfordrende og krever stor utholdenhet fra hestene. Banen er torv og kjøres faktisk mot klokken.

Vinnerne får ikke bare en veske, de får et trofé laget av 1.65 kilo 18 karat gull! Imidlertid får de også en pengepung på 8 millioner dollar.

6. Dubai World Cup

Kilde: horseracingfanclub.com

Dubai World Cup finner sted den siste lørdagen i mars hvert år på Meydan veddeløpsbane i Dubai.

Det er faktisk ganske nytt, først fra 1996 kan du se løpet fra veddeløpsbanen eller fra Meydan-hotellet. Den er 2,000 meter lang på en grusvei og har en veske på 12 millioner dollar.

7. Prix de L'Arc de Triomphe

Kilde: lemonde.fr

Dette løpet finner sted den første søndagen i oktober i Paris, Frankrike. Det startet i 1920 og er et av de største løpene i Europa. Det er et eksklusivt arrangement med jazz, champagne og mote.

Det er en 1 ½ mils bane på torv og over arrangementet er det 17 løp. Med en premiepung på $5.6 millioner er det også løpet med den største veske i Europa også. De lar også hester i alle aldre konkurrere, et unikt aspekt ved dette løpet.