Topp 10 hotteste kvinnelige svømmere i verden gjennom tidene

Svømming er en av de mest kjente idrettene i verden. Det er ikke begrenset til noe kjønn og like muligheter for både menn og kvinnelige idrettsutøvere. Det er mange kvinnelige svømmere som er kjent av andre grunner enn deres svømmeutmerkelser. De er kjent for sin skjønnhet og varme. Her er listen over topp 10 hotteste kvinnelige svømmere i verden.

10. Hanna-Maria Seppälä

Kilde: ess.fi

Hun er frisvømmer for Finland. Hun vant verdenstittelen i 100 m fri ved verdensmesterskapet i vannsport i Barcelona i Spania i 2003. Seppala begynte å svømme i en alder av 3. I løpet av karrieren har hun slått mer enn 100 finske nasjonale rekorder.

9. Amanda Beard

Kilde: bleacherreport.com

På nummer 9 på listen over hotteste kvinnelige svømmere i verden er Amanda Beard. Hun er en syv ganger olympisk medaljevinner (to gull, fire sølv, en bronse). Totalt har hun vunnet 21 medaljer i internasjonale konkurranser. Amerikaneren har også vunnet Amerikansk svømmer årets pris to ganger i karrieren.

8. Laure Manaudou

Kilde: leprogres.fr

Manaudou er en pensjonert fransk svømmer. Hun hadde medaljer i OL, Europa og verdensmesterskapet. Laure Manaudou var også verdensrekordholder i fristil mellom 200 og 1500 meter. Hun regnes som en av de hotteste svømmerne i verden.

7. Keri-Anne Payne

Kilde: health-magazine.co.uk

Keri-Anne Payne er en engelsk svømmer. Hun begynte å svømme i en alder av 4 år. Payne er spesialist på maratonsvømming i åpent vann, og langdistansefrisvømming i bassenget. Den engelske svømmeren er to ganger verdensmester i åpent vann på 10 km, og en olympisk sølvmedaljevinner.

6. Flávia Delaroli

Kilde: geeksoncoffee.com

Den brasilianske skjønnheten er en olympisk medaljevinner og nasjonal rekordholder. Hun er på nummer 6. plass blant hotteste kvinnelige svømmere i verden. Det siste arrangementet hun konkurrerte i var tilbake i 2012 FINA World Swimming Championships hvor hun endte på 8. plass i 50 m fristil og 6. plass i 4×100 meter fristil.

5. Bia og Branca Feres

Kilde: zip.news

På 5. plass er den brasilianske duoen Bia og Branca Feres. De er eneggede tvillinger og har begynt å trene til svømming og turn i 3-årsalderen. Da de fylte 7 begynte de med synkronsvømming. De er også modeller og har dukket opp i en rekke fotoshoots.

4. Haley Cope

Hun er en amerikansk tidligere svømmer. Haley Cope hadde vunnet en olympisk medalje og hadde også verdensrekord. Hun vant en sølvmedalje ved sommer-OL 2004, 8 verdensmesterskapsmedaljer og hadde verdensrekord i 50 meter rygg.

3. Natalie Coughlin

Kilde: si.com

På nummer 3 på listen er vakre Natalie Coughlin. Hun har vunnet totalt 49 medaljer i store internasjonale konkurranser. Natalie ble den første amerikanske svømmeren som vant 6 medaljer i ett OL da hun vant 6 medaljer ved sommer-OL 2008. Videre ble hun den første kvinnen noensinne til å vinne et 100 m rygggull i to OL på rad.

2. Zsuzsanna Jakabos

Kilde: swimswam.com

Andreplassen går til den ungarske skjønnheten Zsuzsanna Jakabos. Hun konkurrerte i flere OL, men klarte ikke å vinne noen medalje. Til tross for at hun ikke vant medaljen, oppnådde hun medieoppmerksomhet for sitt glamorøse utseende og skjønnhet.