India vs England 1. test dag 5 livescore: IND 52/1 på stubber, trenger 157 flere for å vinne

India vs England 1. test dag 5 Live Cricket Score Streaming: IND vs ENG Live oppdateringer: India trenger 157 løp for å vinne den første kampen i fem testserier

India vs England IND vs ENG 1. test livescore: Den første testkampen i den fem-kamper lange serien av Indias turné i England nærmer seg slutten ettersom begge lagene skal spille den femte dagen av kampen 8. august. En stor dag ligger foran India, som trenger 157 løp for å vinne den første kampen i serien.

India-turné i England 2024 – IND vs ENG 1. Test Live Cricket Score

India vs England (IND vs ENG) 1. test, dag 4 Høydepunkter

Vert England scoret 183 i den første omgangen etter å ha vunnet kastet og valgt å slå. Jasprit Bumrah var den fremtredende indiske bowleren med sine tall på 4/46 på 20.6 overs. Team India svarte med å score 278 løp på brettet og fikk en ledelse på 95 løp. KL Rahul utnyttet muligheten sin på testsiden ved å score 84 løp. Ollie Robinson plukket opp karrierens første fem-wicket-trekk da han veltet Indian Tail-end.

England viste en forbedret slagprestasjon i andre omgang da de scoret 303 løp på 85.5 overs. Et raskt århundre fra den engelske kapteinen Joe Root ledet de tre løvene til en enorm ledelse på 209 løp i andre omgang. Jasprit Bumrah var imponert igjen, denne gangen med en fifer til navnet hans i andre omgang.

Indiske slagspillere er tilbake på banen når Indias øyne kickstarter testserien med en seier. Virat Kohli og co. har et mål på 209 å jage og vil måtte legge på en bedre slagprestasjon for å vinne kampen. India har mistet en tidlig wicket i andre omgang da KL Rahul dro i den tiende over etter å ha scoret 24 løp.

Rohit Sharma og Cheteshwar Pujara vil begynne dag 5 på bretten. De har scoret 12 løp i andre omganger og vil se etter å styre omgangen fremover når den siste dagen begynner. India er for tiden 52-1 etter 14 overs på stumper, dag 4.

Du kan se England vs India 1. test 2024 livestreaming online og TV på SonyLIV og på Sony Sports Network.