Kaikkien aikojen 10 parasta golfaajaa (sijoitettu)

Vuosien saatossa golf on saavuttanut valtavan suosion. Golfarit ovat saaneet tunnustusta. Golfia pidetään yhtenä maailman kalleimmista urheilulajeista. Palkintopotti on valtava. Mutta näiden asioiden lisäksi golfia pidetään yhtenä parhaista urheilulajeista useista syistä. Se voi olla loistava liikunta ja stressin lievittäjä. Se voi olla myös monipuolinen peli, jota voit pelata haluamallasi tavalla. Lopuksi golfin pelaaminen voi olla erinomainen tilaisuus seurustella muiden golfaajien kanssa.

Vastoin yleistä käsitystä, sinun ei tarvitse olla golfin pelaaja osoittaaksesi ihailuasi lajia kohtaan. Sinusta voi esimerkiksi tulla golffani, joka pysyy ajan tasalla golfalan viimeisimmistä uutisista ja trendeistä. Voit katsella golfpelejä, liittyä golfkerhoon tai nauttia galleriassa upeista golfkuvista menneisyydestä ja nykyhetkestä, mukaan lukien parhaat golfaajat. Onneksi monet sivustot pitävät sportphotogallery.com sinulla on maailman parhaat urheiluarkistokuvat, joista voit ostaa loistavia kuvia golfhistorian ikonisista hetkistä. Se voi olla täydellinen tapa olla osa golfyhteisöä ryhtymättä pelaajaksi.

Toisaalta, jos haluat koristella kotisi seiniä kuvilla kaikkien aikojen parhaista golfaajista, on tärkeää tietää, ketkä ovat golfalan parhaita pelaajia.

Top 10 -lista on aina ollut kiistanalainen keskustelu, mutta golfissa keskustelu jatkuu aina siitä, kuka on paras golfaaja? Tiger Woods vai Jack Nicklaus? Tässä artikkelissa olemme löytäneet kaikkien aikojen 10 parasta golfaajaa.

10. Bryon Nelson

PGA Tourin voitot: 52

Bryon Nelsonia pidetään golfin legendana. Hänen kykynsä lyödä palloa suoraan on edelleen parempi kuin kaikki muut pelaajat. Nelson jäi eläkkeelle vuonna 1947. 1945 oli hänen uransa paras vuosi, sillä hän voitti sillä kaudella 19 voittoa.

9. Tom Watson

PGA Tourin voitot: 39

59-vuotiaana Wotson voitti British Openin vuonna 2009. Hän voitti uransa aikana 39 PGA-kiertuetapahtumaa (8 majoria). Häntä pidetään kaikkien aikojen suurimpana golfaajana, ja hän oli hallitseva voima parhaina vuosinaan. Hänet tunnetaan parhaiten kilpailustaan ​​Jack Nicklausin kanssa.

8. Gene Sarazen

PGA Tourin voitot: 38

Sarazen on hiekkakiilan perustaja, joka on nykyään yleinen katkotuote. Gene on uransa grand slam -voittaja. 1920- ja 1930-luvuilla hän oli pelinsä parhaimmillaan. Vuonna 1922 hän voitti 20-vuotiaana sekä US Openin että PGA-mestaruuden.

7. Sam Snead

PGA Tourin voitot: 82

Sam Snead on luonnollinen urheilija, joka tunnetaan vaivattomista leikkeistään. Hän pitää hallussaan eniten voittoja PGA Tourilla. Hän kirjasi 81 voittoa PGA Tourilla. Sam Snead kruunattiin Virginia Openin mestariksi 17 kertaa.

6. Gary Player

PGA Tourin voitot: 24

Hän on nykyajan golfin edelläkävijä. Hän sekoitti ja toi fyysisiä ja henkisiä puolia ammattimaailmaan. Hän voitti 9 päätitteliä ja kirjasi yli 100 voittoa uransa aikana. Gary Player on yksi viidestä pelaajasta, jotka ovat voittaneet modernin grand slam -turnauksen.

LUETTELE myös: Parhaiten maksetut golfcaddiet

5. Arnold Palmer

PGA Tourin voitot: 62

Arnold Palmer ei ehkä ole voittanut montaa titteliä uransa aikana. Mutta hänellä oli valtava rooli nykyajan golfin muotoilussa ja auttoi myös sen nuorentamisessa. Hän oli fanien suosikki, koska hän meni rikotyyliin.

4. Bobby Jones

PGA Tourin voitot: 9

Bobby Jones on kaikkien aikojen paras amatöörigolfari. Hän jäi eläkkeelle nuorena 28-vuotiaana. Hän oli lahjakkuus, jota voidaan jäljitellä. Viimeisissä 12 US Openissa ja British Openissa hän sijoittui ensimmäiseksi tai toiseksi 11 kertaa.

3. Ben Hogan

PGA Tourin voitot: 64

Ben Hogan voitti kolme peräkkäistä - The Masters, US Open ja British Open vuonna 1953. Hän sai lempinimen "Wee Ice Man". Hogan voitti urallaan 63 mestaruutta. Hän palveli Yhdysvaltain armeijassa toisen maailmansodan aikana.

2. Tiikeri metsät

PGA Tourin voitot: 79

Tiger Woods on yksi maailman suurimmista golfaajista. Hänen päivinään hän on koskematon. Hän voitti US Openin 15 laukauksella, British Openin 11 laukauksella ja Mastersin 12 laukauksella (vielä lyömätön ennätys). Hän on Jack Nicklausin jälkeen ainoa golfaaja, joka on voittanut mestaruuden kolmeen vuosikymmeneen. Tiger Woods on voittanut 25% turnauksista, joihin hän on osallistunut.

1. Jack Nicklaus

PGA Tourin voitot: 73

Jack Nicklaus on kaikkien aikojen paras golfaaja. 25-vuotisen uransa aikana hän voitti 18 ammattilaisten päätitteliä, rekisteröi 73 PGA-kiertuevoittoa ja 18 mestaruutta. Jack voitti viimeisen suuren mestaruutensa 46-vuotiaana.